De miercuri, 25 aprilie, ne delectăm cu un nou volum „Delicii în bucătărie“ dedicat preparatelor din pește

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delicii în bucătărie: Preparate din pește
Delicii în bucătărie: Preparate din pește

Ziarul „Adevărul Moldova" se va distribui miercuri, 25 aprilie, împreună noul volum al colecţiei „Delicii în bucătărie". Preţul pachetului ziar + carte este de 39 lei. Produsul editorial al Adevărul Holding, dedicat deliciilor culinare, te poate transforma în doar câteva săptămâni într-un bucătar de lux.

Din cele mai vechi timpuri pestele a avut un rol esential in hrana oamenilor - nu e de mirare dat fiind faptul ca pestele, in afara de faptul ca este foarte gustos este si unul dintre alimentele cele mai complete din punct de vedere nutritional.

În noul volum "Delicii în bucătărie" vă sunt prezentate aproape 70 de rețete pe bază de pește: de la cel gătit în sosuri sau la cuptor, până la supe, salate și delicatese mediteraneene.

Noul volum „Delicii în bucătărie" dedicat preparatelor din pește apare miercuri, 25 aprilie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la un preț special de numai 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite