Pe 4 ianuarie călătorim în Noua Zeelandă, cu un nou ghid National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Noua Zeelandă
Noua Zeelandă

Descoperite de europeni abia la finele secolului al XVII-lea, cele două mari insule cunoscute astăzi sub numele de Noua Zeelandă reprezintă un paradis terestru atât pentru cei interesați de o experiență turistică cu adevărat deosebită, cât și pentru posibilii rezidenți, cei care doresc o rupere definitivă de civilizația actuală a bătrânului continent.

Ghidul turistic National Geographic realizează o radiografie a Noii Zeelande, cu istoria, cultura și gastronomia sa, precum și cu prezentări obiective, bine detaliate ale tuturor orașelor importante și atracțiilor turistice obligatorii pentru orice vizitator.

Volumul este un instrument perfect pentru cei care se pregătesc de experiența turistică a vieții lor, dar nici cei care doresc să descopere de la distanță această parte a lumii nu vor fi dezamăgiți.

Cele 320 de pagini ale ghidului despre Noua Zeelandă sunt structurate în trei părți principale: o prezentare generală, nouă capitole care analizează tot atâtea regiuni diferite și o secțiune finală ce cuprinde informațiile utile și recomandările specialiștilor. Toate aceste informații sunt completate de hărți detaliate și fotografii excepționale.

Așa cum te-am obișnuit, ghidul National Geographic care va apărea în data de 4 ianuarie 2012 împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova costă doar 39 de lei. Îl vei putea găsi la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite