Din 18 ianuarie călătorim în Franța, cu un nou ghid National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De zeci de ani, Franța se clasează pe primul loc în majoritatea topurilor turistice ale lumii. Nu e de mirare, dat fiind faptul că în 2008, de exemplu, numărul turiștilor care au vizitat această țară a fost de 81,9 milioane.

Cea mai mare țară a Europei de Vest a fost locuită din cele mai vechi timpuri, iar mare parte a istoriei Europei s-a scris între granițele ei. Moștenirea culturală, dar și bogăția naturală, caracterul deschis al locuitorilor, precum și acel „joie de vivre" inconfundabil fac din Franța o destinație fascinantă, acel gen de spațiu care nu este definit de turism ci, din contra, definește el însuși cele mai înalte standarde ale turismului.

Ghidul National Geographic - Franța se va dovedi un instrument extrem de util pentru cei care vor să afle mai multe despre această destinație extrem de bogată în oportunități. De fapt, este bine știut faptul că, în cazul țărilor cu o ofertă turistică atât de consistentă, o „călăuză" care să îți prioritizeze obiectivele și să îți organizeze timpul reprezintă un ajutor aproape indispensabil.

În cele 400 de pagini ale ghidului National Gheographic vei descoperi tot ceea ce trebuie să știi ca și vizitator, fie că dorești să îți petreci timpul în Paris, fie că intenționezi să faci un tur al regiunilor celebre ale Franței. Volumul este împărțit în trei secțiuni principale.

Primul capitol propune o „vedere" generală asupra istoriei și culturii. Urmează opt capitole care descriu tot atâtea regiuni, cu hărți detaliate, fotografii și recomandări ale experților. Secțiunea finală, „Sfaturi de călătorie", conține informații esențiale pentru orice turist: mijloace de comunicare, urgențe, precum și o selecție de hoteluri, restaurante, magazine și multe altele.

Din data de 18 ianuarie 2012 găsești acest ghid în toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova. Îl poți cumpăra împreună cu ziarul „Adevărul" la prețul special de doar 39 de lei.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite