Pe 11 ianuarie călătorim în Australia, cu un nou ghid National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrebarea nu este dacă ai multe de văzut, ci, mai degrabă, cât de multe poți vedea? Așa își începe expunerea Roff Smith, autorul ghidului National Geographic Australia, jurnalist care și-a petrecut aproape toată viața pe țara-continent.

Australia reprezintă una dintre destinațiile de top atât pentru turiștii americani, cât și pentru temerarii europeni care își doresc ca vacanța lor să fie mai degrabă o escapadă într-o altă lume decât un concediu planificat într-un peisaj convențional.

Din acest punct de vedere, Australia satisface orice pretenții: peste 7.000 de plaje întinse, orașe cosmopolite, cultură și istorie, arhitectură non-convențională și o mulțime de modalități de petrecere a timpului liber, atât în inima deșertică, dar plină de surprize a continentului, cât și în zona țărmului, mult mai dezvoltată din punct de vedere turistic și economic.
Ghidul National Geographic Australia are 400 de pagini structurate în 12 capitole.

Volumul începe cu „Planificarea călătoriei", capitol din care turistul își va putea extrage cele mai importante sfaturi și recomandări referitoare la Australia turistică. Urmează un periplu prin istoria, cultura, gastronomia și specificul local.

În continuare, nouă capitole analizează cele mai importante regiuni și orașe ale țării, iar în „Sfaturile de călătorie" de la sfârșitul cărții, experții se întrec în a-ți oferi cele mai utile ponturi pentru o vacanță de neuitat.

Ghidul care apare în data de 11 ianuarie 2012, împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova, costă 39 de lei și va putea fi găsit la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite