De miercuri, 15 februarie, călătorim în Grecia cu un nou ghid turistic National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colecția de ghiduri turistice National Geographic
Colecția de ghiduri turistice National Geographic

Cu peste 2.000 de insule, de la micii atoli pana la Creta, insula-continent, Grecia este de neinlocuit ca destinatie turistica.

Plaje, istorie, cultură, sporturi extreme, mâncare tradițională, viață de noapte, divertisment în toate formele sale sunt abordate sistematic în Ghidul „National Geographic" - Grecia.

În cele 400 de pagini ale volumului îți propunem nu doar un periplu printre cele mai interesante obiective turistice ale țării, ci și un exercițiu de orientare; vei descoperi că a te descurca pe cont propriu în acest paradis turistic, generos în oferte variate și surprinzătoare, este o aventură în sine.

Împărțit în 12 capitole, ghidul se deschide cu o serie de noțiuni ce țin de planificarea călătoriei și cu o vedere generală asupra Greciei turistice. Nouă capitole sunt dedicate celor mai importante orașe, insule și regiuni ale teritoriului elen: Atena, împrejurimile sale, Grecia centrală, insulele din Marea Ionică și din Marea Egee, Macedonia și altele.

„Sfaturile de călătorie", secțiunea prezentă în toate ghidurile National Geographic oferite de Adevărul se află la sfârșitul volumului, punându-ți la dispoziție o mulțime de recomandări direct de la sursă.

Ghidul turistic al Greciei din Colecția „National Geographic" apare împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova, la prețul special de numai 39 de lei. Le poți cumpăra împreună de miercuri, 15 februarie, de la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite