De miercuri, 22 februarie, călătorim în Marea Britanie, cu un nou ghid National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majoritatea turiștilor aleg să meargă în Marea Britanie pentru a vizita Londra cu celebrul ei Big Ben, orășelul Stratford-upon-Avon în care s-a născut marele Shakespeare, castelul Edinburgh și alte atracții deja consacrate.

Marea Britanie înseamnă însă mult mai mult decât atât, iar în cele 400 de pagini ale ghidului de călătorie National Geographic oferit de ziarul „Adevărul", vei descoperi în cele mai mici detalii această țară care a influențat cultura lumii, mai mult poate decât orice altă națiune din istorie.

Divizat în trei secțiuni, volumul începe cu prezentarea generală a istoriei și culturii Marii Britanii. Urmează 12 capitole care documentează cele mai importante regiuni, oferind informații suplimentare despre zonele considerate de editori a avea o importanță deosebita.

Londra, de exemplu, este împărțită în cinci subzone. Fiecare dintre acestea este evidențiată prin intermediul unei hărți, dar și prin fotografii evocatoare. Ultima secțiune, „Sfaturi de călătorie", oferă informații vitale pentru călători și planificare, modalități de deplasare, reguli de etichetă locală, adrese de hoteluri, restaurante și nenumărate posibilități de divertisment.

Ghidul National Geographic al Marii Britanii apare miercuri, 22 februarie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la prețul special de 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite