De miercuri, 11 aprilie, descoperim cele mai gustoase rețete de pizza și focaccia, cu un nou volum „Delicii în bucătărie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Delicii în Bucătărie: Pizza și Focaccia
Delicii în Bucătărie: Pizza și Focaccia

Bucură-te de magia bucătăriei italiene cu cele mai gustoase rețete de pizza și foccacia cuprinse în noul volum din „Delicii în bucătărie", colecția de cărți culinare cu cei mai mulți cititori, în Republica Moldova.

De săptămâna viitoare ai parte de cel mai savuros periplu prin cultura gastronomică italiană, cu noul volum „Delicii în bucătărie: Pizza și Focaccia". Tot ce ai de făcut este să cumperi cartea și să te delectezi cu cele mai cunoscute și mai gustoase preparate din Peninsula Apenină.

Pizza cu ton, cu fructe de mare, Quattro Stagioni, napoletană, Margherita, blaturi crocante sau pufoase, Prosciutto e Fungi, capriciosa sau diavolo, plus o grămadă de rețete de focaccia sunt redate cât mai pe înțelesul tău și cu imagini viu colorate.

„Delicii în bucătărie: Pizza și Focaccia" apare miercuri, 11 aprilie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la un preț special de numai 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite