De 1 martie îți facem cunoștință cu opera lui Thomas Hardy, „Departe de lumea dezlănțuită“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Departe de lumea dezlănțuită“ de Thomas Hardy
„Departe de lumea dezlănțuită“ de Thomas Hardy

Gabriel Oak, un fermier prosper, se îndrăgostește de Batsheba, o fată simplă, fără prea multă avere, care nu a cunoscut niciodată iubirea.

Firea ei independentă o împiedică să accepte propunerea lui Gabriel de a-i deveni soție. Destinul face ca pe parcursul romanului situația materială a celor doi să se schimbe total: Batsheba moștenește o fermă, în vreme ce Gabriel o pierde pe a lui. În noua stare de lucruri, Gabriel se angajează la ferma femeii pe care o divinizează, dar cu care nu are decât relații de prietenie.

Cu timpul, Batsheba intră în alte două relații sentimentale, cu William, un bogătaș celebru pentru statutul său de celibatar, care nu îi poate oferi o iubire necondiționată, și cu sergentul Frank Troy, un bărbat arătos, dar prea impulsiv, care o ține la distanță.

„Departe de lumea dezlănțuită" de Thomas Hardy apare împreună cu ziarul „Adevărul Moldova" de joi, 1 martie 2012, la un preț special de 36 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite