Zdob şi Zdub: „Eurovision-ul s-a transformat într-un concurs al bugetelor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia Zdob şi Zdub s-a întors din Germania mulţumită de prestaţia sa de pe scena de la Dusseldorf. Totuşi, băieţii s-au arătat indignaţi de faptul că, în comparaţie cu anii precedenţi, Eurovision-ul s-a transformat dintr-un concurs muzical în unul al bugetelor.

Igor Dânga, producătorul Zdubilor, a declarat la o conferinţă de presă că artiştii cu bugete mari au ieşit pe primele zece poziţii, pentru că au avut specialişti buni şi au realizat show-uri demne de Holywood.

„A fost greu să luptăm cu ei doar cu căciulile. Oricum, băieţii au fost individuali, originali, şi au făcut tot ce au putut. Din 43 de ţări, locul 12 este un rezultat destul de bun", a spus Dânga.

„Am prezentat destoinic ţara. Restul e politică, finanţe şi sfere în care suntem impotenţi", a adăugat Roman Iagupov, solistul trupei.Artistul a povestit că reprezentanţii Azerbaidjanului, care au câştigat Eurovision-ul, au „demonstrat cu ajutorul banilor, cum trebuie să te pregăteşti de un concurs" - au arendat o sală şi echipament, au repetat separat în fiecare zi, au avut reprezentanţi în fiecare ţară.

Formaţia crede că preselecţia naţională ar trebui să aibă loc mai devreme, iar la concursul internaţional ar trebui să fie impus un buget-limită.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite