VIDEO: Zdubii au intrat în cursa pentru Eurovision 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înscrierile în competiția pentru Eurovision 2011 s-au încheiat cu surprize. Băieții de la Zdob și Zdub și-au anunțat participarea pe ultima sută de metri.

„Am făcut-o! În ultima zi de înscrieri am intrat în cursa pentru Eurovision 2011 cu piesa «So lucky»", scriu zdubii pe facebook. Formația "Zdob și Zdub" a reprezentat Republica Moldova la concursul "Eurovision-2005 Song Contest" ce a avut loc în Kiev, capitala Ucrainei. Atunci, băieții de la Zdob și Zdub au interpretat piesa "Bunica bate doba" care a acumulat 148 de puncte, clasând zdubii pe locul sașe.

(Video) Ascultă aici „So lucky", piesa cu care Zdob și Zdub au intrat în cursa pentru Eurovision 2011 Moldova

Printre cei care nu au lăsat pentru ultima zi depunerea dosarului sunt artişti precum Karizma, Eugen Doibani, Dyma, Ionel Istrati, Sasha Bognibov, EL Radu, Valeria Tarasova, Cristina Croitor cu Boris Coval, Marcel Roşca, Veaceslav Daniliuc şi alţii.

Anul acesta, participanţii au avut ocazia să o facă şi online, pe pagina web a Televiziunii publice Teleradio Moldova. În 2011, concursul se va desfăşura în perioada 10-14 mai, la Dusseldorf, Germania. Moldova participă la Eurovision pentru a 7-a oară, iar cel mai bun rezultat ţara noastră l-a înregistrat în 2005, atunci când „Zdob şi Zdub" s-a clasat pe locul şase.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite