„Vrei să fii milionar“ cu Dan Negru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Negru
Dan Negru

Vedeta TV va prezenta emisiunea „Vrei să fii milionar?" la postul de televiziune Prime TV din Republica Moldova.

Dan Negru care prezintă la postul TV Antena 1 Plasa de stele şi Câştigi în 60 de secunde va fi la pupitrul concursului de cultură generală începând din luna decembrie, anunţă paginademedia.ro. El este de asemenea, prezentator al emisiunii „Da sau nu", difuzată de Prime TV sâmbăta de la ora 21.00.

Formatul internațional "Vrei să fii milionar" a fost achiziţionat pentru Republica Moldova de către postul Prime TV. La nivel internațional, formatul este deţinut de 2waytraffic, parte a Sony Pictures Television Intenational. Postul Prime TV a început deja să difuzeze promo-uri cu Dan Negru.

„După succesul Deal or not deal (Da sau Nu), care a ajuns la al patrulea sezon, o să revenim la Prime TV cu un nou show. Sunt bucuros să încep cu cei de la Prime un nou format internaţional celebru: Who wants to be a millionaire", a declarat Dan Negru pentru paginademedia.ro. Emisiunea va fi difuzată începând cu luna decembrie, în weekend.
Concursul „Vrei să fii milionar?" este difuzat în România de postul Kanal D. Prezentatorul emisiunii din România este Virgil Ianţu.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite