VIDEO Piesa unui participant la Fabrica de Staruri,plagiată. Învinuita neagă acuzațiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Irina Rîmeș
Irina Rîmeș

Irina Rîmeș, una dintre concurentele reality-show-ului Fabrica de Staruri, s-a trezit cu o piesă plagiată. Cât timp este în casă și nu are acces la telefon și internet, artistei i s-a furat melodia „M-ai pierdut".

Raluca & Pely, cei care și-au asumat drepturile de autor ale piesei, sunt doi tineri de peste Prut, care și-au intitulat creația „Vis pierdut" și au postat-o ieri pe YouTube.

Informația a fost confirmată de impresarul solistei, Nina Juncă. PR-managerul a luat legătura cu cei doi acuzați, Raluca Colbrat și Cătălin Drăgoi. Potrivit lui Cătălin, el a postat piesa pe YouTube, însă habar nu a avut că este vorba de plagiat, precizând că piesa a fost o colaborare cu Raluca pe internet. La rândul ei, fata nu își recunoaște vina, spunând că a fost o neînțelegere. „A fost o glumă proastă. Nu am vrut să se ajungă aici, pentru că nu am avut nicio intenție rea“, a fost replica Ralucăi, contactată de Nina Juncă.

După incident, Cătălin a făcut și o postare pe pagina sa de facebook: „Vă explic eu sum stă treaba cu articolul acesta. Au foarte mare dreptate, a fost o nesimțire care a întrecut orice limită, și nu din partea mea. Oricum nu caut nicio scuză, pentru că am căzut singur în capcana asta. Așa zisa Raluca Colbrat mi-a trimis piesa pentru a face partea de rap, pretinzând că atât vocea, cât și instrumentalul, îi aparțin“, a mai scris băiatul.

FOTO: Fabrica.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite