VIDEO O bunicuţă din formaţia „Buranovskie babuşki” îşi ia şi soţul la Eurovision pentru că acesta este foarte gelos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Grupul folcloric Buranovskie babuşki
Grupul folcloric Buranovskie babuşki

După victoria în concursul naţional de selecţie pentru participarea la Eurovision, presa, şi nu numai, a stat cu ochii pe formaţia „Buranovskie babuşki" (Bunicile din Buranovo).

De la încântare până la invidie, acestea sunt sentimentele pe care le provoacă aceste femei în vârstă şi modeste, spune co-producătorul Viktor Drobîş cel care le-a pregătit cu 10 zile înainte de concursul naţional de selecţie.

Cu această ocazie el a aflat şi un secret:„există un bătrân, care este foarte gelos pe soţia sa, membră a gurpului folcloric. Îi este frică să o trimită la Eurovision pe nevasta sa, Natalia Pugaciova, solista cea mai mică de înalţime din trupă, deoarece este convins că aceasta are un amant. Până la urmă au covenit să mergă şi bunicul la Baku, pentru ca Eurovisionul să nu devină motiv de divorţ, informează Vocea Rusiei.

O echipă de la BBC a stat o săptămână în satul Buranovo din Republica Udmurtia, unde locuiesc cântăreţele. Udmurtia este situată între fluviul Volga şi munţii Urali, iar poporul face parte din grupul fino-ugric. Şi marele compozitor rus Petr Ceaikovski, este originar din Udmurtia, unde a copilărit şi a auzit aceste cântece populare vechi.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite