VIDEO Fabrica de Staruri a debutat cu incidente. Jurnaliștii de peste Prut critică proiectul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Fabrica de Staruri 3 participă opt concurenți de la noi și opt de peste Prut
La Fabrica de Staruri 3 participă opt concurenți de la noi și opt de peste Prut

Aseară, milioane de telespectatoti din Moldova și România au stat cu ochii pe avanpremiera reality show-ului, care nu s-a lăsat fără întâmplări mai puțin plăcute.

Cei 16 concurenți au interpretat hituri internaționale ale artiștilor precum Tina Turner, Tom Jones, Maroon 5, Rihanna sau Enrique Iglesias. Pentru că prestația lor a fost una live, niciunul dintre candidați nu a avut dreptul la gafe. Incidentul serii a fost „oferit" de moldoveanul de 22 de ani, Andrei Ilieș, care a uitat, la propriu, cuvintele piesei și nici foaia pe care o avea la el nu l-a ajutat prea mult.

Participantul a fost dojenit aspru de bărbații din juriu, Andrei Gheorghe și Nicu Alifantis, care au declarat că „așa ceva este inadmisibil" și că Andrei va trebui să lucreze mult ca să-și repare greșeala.

Participanții au făcut ieri cunoștință cu directoarea show-ului, Tania Cerga. Fosta solistă Studio One va fi singura care le va face legătura dintre casa Fabricii și „lumea din afară". „O să fiu prietenă cu ei. În același timp o să am grijă să meargă la toate orele. Că de asta au venit aici, ca să învețe și să profite de această perioadă", a declarat Tania. Cu ochii pe cei 16 viitori artiști va fi și Nicu Timofti, care va aduce, zilnic, știri din casă.

Proiectul, criticat de blog-erii din România
Debutul a fost catalogat ca fiind unul „dezastruos" de jurnaliști de peste Prut. Aceștia au acuzat concurenții că au falsat la greu, organizatorii pentru transmisiunea de proastă calitate, pe noua Natalie Toma că nu știe limba română și TVR-ul, că a investit sume enorme în acest reality-show.

Cifrele audiențelor vin să întărească criticile aduse de blog-eri. Filmul „Bun venit în junglă" de la PRO TV, difuzat la aceeași oră, a bătut Fabrica de Staruri la numărul de telespectatori.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite