Unica.md face vara mai răcoroasă! (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Unica.md
Unica.md

Revista online pentru femei unica.md salută toate femeile în cea mai fierbinte și colorată perioadă a anului! În ediția din această lună aflați totul despre aerul condiționat, care sunt beneficiile fructelor sau legumelor de sezon, vedeți cum afectează viața insuficiența de apă în organism și ce trebuie să faceți ca să evitați deshidratarea.

Femeile care se pregătesc să devină mămici vor descoperi cu uimire că dansul oriental le poate ajuta să conceapă un copil. De asemenea, aici, viitoarele mămici mai pot găsi 5 exerciții pentru picioare frumoase în timpul sarcinii și învăța cum să își alimenteze corect copilașul în primele luni din viață.

Doamnelor cărora le place gătitul, unica.md le pune la dispoziție cele mai sănătoase rețete de bucate, dar le îndeamnă să vadă și ce fel de pește a mâncat în premieră interpretul de muzică populară Igor Cuciuc.

Tot în această vară, ajunge la final proiectul „Și vedetele Slăbesc". Pentru a vedea cât de senzuale sunt Adriana Ochișanu, Nelly Ciobanu și Larisa Busuioc, după 6 luni de antrenamente admirați, în exclusivitate, pictorialul incendiar cu aceste vedete accesând unica.md.

Începând cu această lună, capitolul Tu și El va apropia mai mult femeile din țara noastră de Indiana, care le va fi alături cu un gând bun și un sfat potrivit în fiecare lună. Tot aici Marcel Pavel, povestește cum o vede el pe cea mai adevărată rusoaică din viața lui, iar Anna Lesko deschide secretele siluetei sale.

Iar ca vara sa nu pară plicticoasă, Nicu Țărnă cucerește femeile cu transformările de stil prin care trece fiind ajutat de echipa unica.md

Rubrica stil vine cu noutăți, care vor bucura cu siguranță fetele împătimite după trenduri. De această dată este vorba de un nou proiect: "Pachetul miresei" - unde viitoarele doamne pot găsi tot ce le poftește inima, ochiul și imaginația pentru nunta lor de vis.

unica.md - informează-te, câștigă premii și fii UNICĂ!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite