Unica.md face sfârșitul de vacanță memorabil! (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coperta ediției de august a revistei Unica
Coperta ediției de august a revistei Unica

În august, unica.md le răcorește tuturor privirea cu pictorialele Anastasiei Drumea - cel mai sexy instructor Unica Shaping Club și le dă șansa tuturor femeilor frumoase de a sclipi glamuros de pe fotografiile de pe site.

Fetele cărora le place să se mențină în formă au ocazia să facă acasă exerciții la domiciliu pentru o ținută perfectă. Iar viitoarele mămici au șansa de a realiza exerciții pentru însărcinate, toate informațiile și fotografiile ajustate pot fi găsite pe unica.md.

Doamnele și domnișoarele care sunt nedespărțite de piscină, au ocazia de afla mai multe despre aqua shaping sau vedea cum să slăbescă, în funcție de tipul de burtică pe care îl au.

Pentru a vă convinge că în țara noastră locuiesc cele mai curajoase femei o veți cunoaște pe Angela Erhan, pe care afacerea a ajutat-o să treacă peste divorț.

Dacă aveți firi geloase atunci psihologul nostru vă arată, printr-un exemplu de viață, cum vă puteți privi în oglindă trăirile. Tot aici Indiana alină sufletul femeilor cu amintiri frumoase, Elena de la Mandinga le spune totul despre cariera și viața sa, iar matinalul Sergiu Beznițchi le povestește cum reușeșete el să își servească cafeaua de dimineață îmreună cu soția.

Fetelor prinse în febra pregătirilor de nuntă, unica.md le sare în ajutor și de această dată, oferindu-le posibilitatea de a alege pachetul miresei potrivit buzunarului și așteptărilor pe care le au.

Tot în această lună, Corina Țepeș și Costi Burlacu vă fac tuturor un tur imaginar prin Europa iar echipa noastră vă prezintă reportaje foto de la cele mai căutate evenimente mondene din capitală.

unica.md - informează-te, câștigă premii și fii UNICĂ!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite