Unde mai mergem astăzi la teatru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scenă din spectacolul „Amorul dănțuie și feste joacă“
Scenă din spectacolul „Amorul dănțuie și feste joacă“

Dacă nu ai mai apucat să mergi la vreun spectacol în ultima vreme, duminica estea cea mai bună zi pentru o piesă bună. Vezi cu ce oferte vin astăzi sălile de teatru de la noi.

La ora 17.00, la Teatrul „Luceafărul" se va juca „Questa e la vita dolce", o comedie scrisă de Gheorghe Urschi. „O istorie pentru toți cei de ieri, de azi, de totdeauna.. Povestea vieții fiecăruia dintre noi. Cînd viaţa te doboară, surâzi ironic şi mergi mai departe sau te adînceşti şi mai mult în mizerie? ", este scurta recenzie a spectacolului.

La ora 18.00, la Teatrul Anton Cehov, are loc prezentarea comediei „Halam-bundu sau Ostatecii dragostei" de Iurii Poliakov.

Tot la ora 18.00, la Teatrul Național Mihai Eminescu se va juca piesa lui Shakespeare, „Amorul dănțuie și feste joacă". Un spectacol inedit, inspirat din comediile aceluiași autor - „Neguţătorul din Veneţia", „Mult zgomot pentru nimic", „Îmblânzirea scorpiei" şi „Nevestele vesele din Windsor" în care s-au regăsit din belşug tradiţiile şi folclorul moldovenesc.

Pentru cei care prefer mai degrabă un spectacol musical, la clubul Albion formația Franti va prezenta un show inedit, intitulat „Anii de rock 50".

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite