SHOW Douăzeci de bărbaţi intră în cursa pentru inima unei frumoase basarabence

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A pozat sexy în ziarul Click!, la rubrica Fata de la Pagina 3, şi e asistentă în emisiunea "Răi da' buni", de la Antena 2. Acum, Rodica Miron (24 de ani), născută în Republica Moldova mai are un rol: e protagonista unui reality-show după reţeta „Burlăciţa", ce va începe în curând la postul tv Antena 1.

După ce s-a bucurat de un succes extraordinar în Statele Unite şi Franţa, show-ul "Frumoasa şi bestialii" ajunge şi în România, având-o pe Rodica Miron în rolul principal.

Potrivit click.ro, cu premise diferite de cele ale altor show-uri de profil, „Frumoasa și bestialii" le va aduce telespectatorilor o fată bestială pentru inima căreia se vor lupta douăzeci de bărbați...bestiali. Protagonista show-ului pe care Antena 1 îl propune în această vară telespectatorilor este Rodica Miron, frumoasa asistentă a lui Mihai Morar de la „Răi, da' buni".

O fata superbă şi isteață, o vilă de lux, într-o locație de poveste din Turcia și douăzeci de barbați cu personalităţi şi aspect fizic inedit sunt igredientele show-ului pe care Antena 1 îl va lansa în curând. Cei douăzeci de participanti vor lupta într-o serie de provocări surprinzătoare pentru a o cuceri pe Rodica, asistenta lui Mihai Morar de la Antena 2, o fată fermecatoare, care, la 24 de ani, a hotărât să îşi găsească jumătatea şi a acceptat provocarea celui mai incitant format tv de dating. Ceea ce nu a ştiut Rodica este faptul că cei care intră în cursa pentru inima ei sunt bărbaţi cu personalităţi foarte puternice, cu cele mai surprinzatoare atu-uri.

In plus, telespectatorii vor avea ocazia să descopere peisajul bogat al Turciei. Filmările vor avea loc în celebrul oraş Istanbul, iar provocările pregatite îi vor purta prin celebrele bazaruri turcesti, dar şi prin zonele mai puțin cunoscute din strâmtoarea Bosfor. In final, doar unul din cei douazeci de "bestiali" va câştiga inima frumoasei Rodica. Telespectatorii vor putea urmări surprizele emisiunii doar la Antena 1, începând cu luna august.

Cum trebuie să fie bărbatul ideal

Fire pretenţioasă, blonda de peste Prut, născută în Republica Moldova, are nişte criterii bine definite atunci când vine vorba despre „masculi".

„Barbatul ideal trebuie să fie cu spirit şi sensibilitate, inventiv şi să aibă simţul umorului.

Eu sunt o fire romantică, îmi plac serile cu flori şi lumânări, plimbările pe plajă. Iar la un tip nu suport minciuna şi infidelitatea.

Nu mă interesează aspectul financiar, banii nu au fost niciodată o prioritate pentru mine", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Rodica Miron.
Vedeta a mai dezvăluit că a realizat un pictorial nud care va apărea în luna septembrie într-una dintre cele mai cunoscute publicaţii pentru bărbaţi din România.

Nu e adepta sexului de la prima întâlnire.

„Bărbaţii care au pretenţia să facă sex cu femeia cu care au avut doar o întâlnire, nu vor fi niciodată pe placul meu", a precizat frumoasa basarabeancă.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite