Rockerii de la Smokie revin pentru fanii de la Chișinău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar opt luni, legendara formație britanică va urca din nou pe scena Palatului Național din Capitală, într-un spectacol de excepție, care va avea loc pe 26 octombrie. Cei mai faimoşi, dar şi longevivi rockeri din Europa vor ajunge în Moldova în cadrul turneului „Smokie - o legendă care a străbătut timpul".

La începutul acestui an, artiştii formaţiei Smokie au încins atmosfera la Palatul Naţional, fiind pentru prima dată în Republica Moldova. De la cei care au crescut cu piesele renumiţilor rockeri şi până la fanii adolescenţi, sala spectacolului s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de oameni dornici să-şi audă live fanii. Atunci, băieţii de la Smokie s-au arătat plăcut impresionaţi de ospitalitatea moldovenilor, promiţând că vor reveni cât de curând. Şi s-au ţinut de cuvânt.

„Este absolut fantastic. Să fiu sincer, am văzut astăzi mai mult decât ne-am aşteptat. Am mai avut recent concerte în Ucraina, România, Rusia, Georgia şi am văzut o diferenţă de locuri, de culturi, dar reacţia e la fel de spectaculoasă. Nu am reuşit să vedem Chişinăul, însă am întâlnit oamenii care ne-au aşteptat şi asta e cel mai important", a declarat atunci Chris Norman, solistul şi chitaristul Smokie.

Legenda rockului tuturor timpurilor va susţine cel de-al doilea concert în Moldova în cadrul unui turneu prin Europa. Cu două săptămâni mai înainte, Smokie va face senzaţie în România, pe stadionul Cluj Arena, organizatorii anunţând deja că biletele s-au cumpărat ca pâinea caldă. După Chişinău, artiştii vor sta şase zile în Ucraina, în oraşele Odesa, Kiev, Poltava, Harkov, Doneţk şi Herson.

Smokie este una dintre cele mai renumite formaţii muzicale rock, activă din 1974 şi până în prezent. Trupa a fost fondată în 1974 de chitaristul şi solistul Chris Norman. Pe parcursul anilor, rockerii au câştigat numeroase discuri de argint, aur şi platină, datorită faimoaselor piese. În 1982, formaţia s-a destrămat, însă după patru ani a revenit pe piaţa muzicii internaţionale. Cu siguranţă, fiecare îşi aminteşte primul hit al trupei „If you think you know how to love me". A urmat apoi celebra melodie „Living next door to Alice", piesă care a înregistrat până acum vânzări de peste zece milioane de exemplare la nivel mondial. Odată cu succesul acestei piese, Smokie a fost catalogată drept cea mai bună trupă live din Europa.

Smokie va cânta la Palatul Naţional pe data de 26 octombrie, iar preţul biletelor la concert variază între 150 şi 700 de lei.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite