Pavel Stratan a plâns în direct la TV! A răspuns acuzaţiilor că o exploatează pe Cleopatra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel Stratan a plâns în direct la o emisiune TV
Pavel Stratan a plâns în direct la o emisiune TV

Artistului i-au dat lacrimile la o emisiune la Kanal D după ce a fost întrebat despre acuzațiile că o exploatează pe micuţa Cleopatra. „Să le fie rușine celor care au spus așa ceva!", a spus el cu ochii înlăcrimați.

Micuţa Cleopatra Stratan e acum în clasa a III-a şi merge la şcoală, ca orice copil normal. Cu toate acestea, impresia multora era că fetiţa e supusă la presiuni foarte mari pentru a urca pe scenă, scrie cancan.ro.

„Eu nu am făcut nimic! Cleopatra nu a plâns niciodată, mai fericit copil nu am văzut! Să ştiţi că de dimineaţa până seara ea zâmbeşte. Nu înţeleg cum poţi să acuzi pe cineva de aşa ceva. Nu a venit poliţia, nu a oprit-o pe Cleopatra să urce pe scenă. Copilul ăsta a avut două lansări de album. Fiecare părinte îşi duce copilul unde e cel mai frumos. Sunt omul care ştie cel mai bine ce e bine pentru copilul meu, nu vecinul. Eu ce fac cu soţia mea facem spre binele Cleopatrei. Nu poţi să ascunzi, copil fiind, că nu e bine, că nu ascunzi o haină", a explicat Pavel Stratan la „Draga mea prietenă" de la Kanal D.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite