Pasha Parfenii, primele repetiții pe scena de la Baku. Vezi cum s-a descurcat artistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentantul Moldovei la Eurovision a ajuns ieri la Baku. Urmează o săptămână întreagă de pregătiri, până la semifinala din 22 mai.

Au mai rămas zile numărate până la prima semifinală. Toți concurenții se află deja la Baku, unde îi așteaptă ore în șir de antrenamente, concerte, întâlniri cu fanii și presa. Și Pasha Parfeni a participat la prima repetiție pentru show-ul final, care a durat de dimineață până seara.

„Echipa din Moldova a ajuns. Ne-am cazat, suntem bine, dar foarte ocupați cu pregătirile. Am fost primiți călduros. Ne-am bucurat foarte mult când l-am văzut și pe Igor Bodiu, ambasadorul Republicii Moldova în Azerbaidjan, care a venit personal să ne întâmpine", ne-a povestit Vitalie Cojocaru, directorul comitetului de organizare a Eurovisionului de la noi.

Pasha a trecut de primele emoții și este gata de marea bătălie. El a declarat pentru site-ul oficial al concursului că nu și-a schimbat regimul de viață de când a câștigat preselecția națională. „Eurovision nu este un festival sobru pentru mine, ci mai mult o aventură. Îmi continui viața în același stil. Mă simt pregătit, atât fizic cât și moral să evoluez. Nu visez să câștig un concurs cu muzica mea, ci multe inimi", a fost mesajul interpretului pentru fanii săi. Artistul a dezvăluit, de asemenea, că va purta pe scenă un costum asemănător cu cel purtat în videoclipul piesei „Lăutar". Acesta va fi înconjurat de cinci dansatoare, iar culoarea care va predomina decorul va fi roșu.

image

Suedia, în topul audiențelor
Casele de pariuri continuă să ghicească unde va pleca trofeul în acest an. O bancă azeră a pus la bătaie chiar un premiu de 5.000 de euro pentru cel care va numi corect țările clasate pe primele trei poziții. Condiție relativ ușoară, ținând cont de rezultatele constante ale sondajelor și previziunile site-urilor specializate. Ma bine de o lună, în topuri se menține Loreen, reprezentanta Suediei, urmată de trupa Mandinga, vecinii noștri de peste Prut, și participantul din Serbia, Zeljko Joksimovic.

În prima semifinală
Pasha Parfeni va intra în concurs pe 22 mai, în prima semifinală, cu numărul 17. Interpretul va avea concurenți de temut. În aceeași seară pe scenă vor urca reprezentanții României, Greciei și Rusiei, țări ale căror piese se află în topul caselor de pariuri.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite