Pasha Parfeni a fost nominalizat la Eurodanceweb Award 2011, concurs câștigat anul trecut de Inna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pasha Parfeni
Pasha Parfeni

Se pare că succesul este de partea lui Pasha Parfeni în această toamnă. După trofeul din Georgia, artistul este nominalizat pentru premiul Eurodanceweb Award 2011.

Eurodanceweb este un proiect creat de un grup de DJ şi animatori radio care şi-au dorit să fie primii care promovează vedetele de mâine ale scenei dance din Europa. De la prima ediţie care a avut loc în 2001, proiectul a evoluat spectaculos atât la nivel de organizare cât şi susţinere media internaţională.

Printre cei care au câștigat trofeul Eurodanceweb până acum sunt Inna (2010), Basshunter (2006), Natalya Podolscaya (2005) şi alţii.

Piesa cu care artistul nostru a fost nominalizat se numește "Выше крыши", o producţie realizată în colaborare cu Vanotek, unul dintre cei mai cotaţi producători din România, iar versurile şi muzica îi aparțin interpretului.

„Suntem mândri că muzica artiştilor noştri începe să fie cât mai aprecată de publicul străin. Iar performanţele pe care le-a înregistrat Pasha în ultimul an mă fac să cred că acest interpret are potenţial de artist internaţional, dovadă fiind şi interesul pe care l-au manifestat organizatorii proiectului Eurodanceweb", a declarat Vlad Costăndoi, directorul Sens Music.

Ascultă piesa cu care Pasha a intrat în concurs și pe care fanii o pot vota aici:

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite