Marți, 13 martie, apare volumul secund din „Insula Misterioasă“ de Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În vremurile tulburi ale Războiului Civil, cinci americani naufragiază pe o insulă pustie din Oceanul Pacific, neavând decât două variante de a se salva. Una dintre ele îi va duce, însă, la pierzanie.

Marinarii au șansa ori să fie pescuiți la un moment dat de o altă navă, speranță oarecum deșartă, ori să rămână pe insulă și să facă tot ce le stă în putință să supraviețuiască în acest loc primejdios și necunoscut.

Forțați de împrejurări, cei cinci se angajează în lupta cu natura, dovedind curând uluitoare capacități de adaptare. Totuși, de fiecare dată când sunt în primejdie ori sunt atacați de animale sălbatice sau pirați, providența intervine și îi salvează când se așteaptă mai puțin.

Nefiind în stare să-și explice de unde le vine ajutorul în clipele de disperare, coloniștii presupun că pe insulă ar exista o ființă supranaturală, care îi veghează și îi protejează în același timp. Ceea ce nu reușesc să înțeleagă este motivul pentru care această forță e de partea lor.

Cel de-al doilea volum din „Insula Misterioasă" apare marți, 13 martie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la un preț special de 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite