„Parcul Mansfield“, romanul de dragoste pe care merită să-l citeşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Următoarul volum din colecţia Romane de dragoste este Parcul Mansfield de Jane Austen. Acesta poate fi găsit în toate chioşcurile începând cu ziua de 3 octombrie.

Romanul „Parcul Mansfield" este povestea frumoasei, dar săracei Fanny Price, care de la vârsta de 10 ani este nevoită să locuiască pe domeniul bogatei ei mătuşi şi a soţului acesteia, Sir Thomas.

Tânăra noastră eroină se îndrăgosteşte de fiul cel mic al protectorilor ei, Edmund, cu care împărtăşeşte aceleaşi viziuni romantice asupra vieţii. Însă, lucrurile se complică atunci când Henry Crawford, stăpânul domeniului apropiat, o cere în căsătorie. Fanny înţelege că în ochii lui Henry ea este doar un trofeu frumos, şi că lui nu-i va putea destăinui nicicând ce simte sau ce gândeşte, aşa cum face cu Edmund.

Cum se regăseşte această pasionantă poveste de dragoste în viaţa ta? Oare nu căutăm să alegem acel bărbat care să ne iubească şi să ne vadă în suflet? Şi nu puţine femei îţi aleg un soţ doare pentru averea şi poziţia socială pe care le-o oferă. Iată câteva motive întemeiate să nu ratezi întâlnirea cu ziarul tău preferat. Te vei delecta cu un roman clasic, marcat de umorul fin şi ironic al inconfundabilei Jane Austen.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite