„Omul invizibil“ şi „Războiul lumilor“ se distribuie joi, 31 mai, cu „Adevărul Moldova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romanele „Omul invizibil" şi „Războiul lumilor" de Herbert George Wells vor fi distribuite într-un singur volum, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la preţul de 36 de lei.

Intrate în canonul literaturii clasice, cele două opere de ficţiune ale scriitorului britanic Herbert George Wells au rezistat la proba timpului, iar farmecul lor nu s-a estompat nicicând, aprinzând imaginaţia scriitorilor şi, mai târziu, a cineaştilor.

Mesajul comun al celor două romane este sugerat chiar în paragraful cu care începe „Războiul lumilor": „Nimeni n-ar fi crezut, în ultimii douăzeci de ani ai secolului al nouăsprezecelea, că lumea aceasta era observată cu atenţie de nişte inteligenţe superioare celei a omului şi totuşi la fel de ucigătoare ca a lui."

Noul volum apare împreună cu ediția de joi, 31 mai, a ziarului „Adevărul Moldova", la prețul special de 36 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite