Vezi cine este sexy-moldoveanca din clasamentul mondial Miss Bikini! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moldoveanca de la Miss Bikini
Moldoveanca de la Miss Bikini

Cristina Tcacenco are 19 ani şi i-a cucerit pe chinezi la ediţia din acest an a concursului „Miss Bikini International". Originară din Cahul, tânăra a obţinut premiul III la competiţia de frumuseţe, care a întrunit modele din 74 de ţări.

Proaspăt întoarsă din aventura care a durat o lună, Cristina s-a pomenit imediat „interogată" de prieteni, colegi, dar şi de simpli curioşi, împărtăşindu-le tuturor impresii din concurs, trucuri de frumuseţe, diete şi planuri de viitor.

În timp ce majoritatea fetelor se visează de mici defilând pe podiumuri, Cristina a ajuns în lumea modelingului absolut întâmplător. Minunea s-a întâmplat acum şase ani, la Galaţi, unde tânăra îşi face studiile. „Mă plimbam prin oraş şi s-a apropiat de mine un model al agenţiei «aQua Models». Mi-a întins un fluturaş şi de acolo a început povestea", povesteşte fata.

Moldoveanca de la Miss Bikini Moldoveanca de la Miss Bikini Moldoveanca de la Miss Bikini

Click aici să vezi GALERIA FOTO cu sexy-moldoveanca de la Miss Bikini!

Au urmat multe concursuri, trofee şi eşecuri, însă viitoarea miss a ieşit din toate cu experienţă şi lecţii de „supravieţuit" în lumea modei. „Da, e adevărat că trebuie să fii frumoasă ca să te faci remarcată, dar personalitatea şi educaţia depăşesc aspectul estetic. Nu e uşoară calea spre succes, pentru că viaţa de model implică multe sacrificii. Pentru mine, cel mai greu de îndurat a fost să fiu mereu departe de ai mei. Orele nedormite sau dietele nu se pot compară cu dorul de casă", mărturiseşte frumoasa din sudul Moldovei.

A PURTAT UN CONSTUM DE BAIE HANDMADE

În China, Cristina a avut parte de o lună întreagă de repetiţii, şedinţe foto, filmări şi câte o probă în fiecare seară. Şi multe călătorii. „M-am îndrăgostit de cultura chineză, de oamenii extrem de prietenoşi şi liniştiţi. Am învăţat chiar să mănânc orez cu beţişoarele", râde premianta.

Obişnuită cu podiumul şi lipsită de orice fel de complexe, Cristina recunoaşte că a avut totuşi emoţii la proba costumului de baie. Şi nu pentru că ar fi pudică.

„Am primit o bucată de material, ac şi aţă şi trebuia să ne creăm singure costumul potrivit, care să ne avantajeze fizic, dar şi să ne reflecte personalitatea. A fost, într-un fel, şi proba creativă", explică modelul, care a optat pentru un costum asimetric, din stofă animal print.

Titlul a venit pe neaşteptate, iar bucuria a fost dublă, pentru că a reuşit să demonstreze încă o dată cât de frumoase sunt moldovencele. „Scopul meu era să-mi reprezint cât mai bine ţara. Şi mi-a reuşit, chiar dacă nu am fost prima", spune Cristina, care nu e deloc dezamăgită. Acum ea visează să devină un renumit designer vestimentar.

SPORTUL E SECRETUL

Întrebată care este trucul taliei sale de viespe, Cristina ne-a mărturisit că nu renunţă la sport nici într-o zi. „M-am obişnuit să fiu atentă la calorii, acesta este stilul meu de viaţă", declară modelul.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite