Nuntă în familia comunistului numărul 1 din Moldova! Vladimir Voronin îşi mărită nepoata. AFLĂ AICI CU CINE!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ecaterina Voronin, nepoata liderului PCRM  se căsătoreşte în curând. Informatia a fost confirmată pentru Pro TV de fericitul bunel, care insă a refuzat să spună exact când va avea loc evenimentul.

Tatăl viitoarei mirese, Oleg Voronin, nu a comentat informaţia. Omul de afaceri, considerat unul din cei mai bogaţi din Republica Moldova, a negat că va fi socru. În schimb, bunicul Ecaterinei, fostul preşedinte Vladimir Voronin a fost mai vorbăreţ. El a ţinut să precizeze că nepoata sa se căsătoreşte cu un înalt demnitar din Azerbaijan. Potrivit unor surse, nunta va avea loc în iulie în capitala Azerbaidjanului,  Baku.

Ecaterina Voronin ocupă locul doi în topul celor mai bogaţi moştenitori din Moldova, arată un studiu al publicaţiei "Novoe russkoe slovo". Este absolventă a liceului A. Puşkin din Chişinău, apoi şi-a făcut studiile în Londra, la o instituţie de învăţământ ţinută în mare secret. Presa a scris anterior că Ecaterina Voronin este proprietara unui castel în Marea Britanie, cadou de la bunicul său.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite