Miercuri, 4 iulie, îți pregătim cele mai gustoase bucate tradiționale din Orientul îndepărtat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din China, Japonia, India și Thailanda“
„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din China, Japonia, India și Thailanda“

Sushi, urechi de lemn, preparate cu condimente exotice și zeci de rețete din India, China, Japonia și Thailanda vor face din bucătăria ta un templu al gusturilor rafinate.

Pește, orez, bambus, condimente, carne de pui, ciuperci și multă, multă culoare și creativitate sunt cele mai frecvent gustate ingrediente din bucătăria Orientului îndepărtat.

Pregătește-te pentru o aventură plină de savoare cu patru dintre cele mai sănătoase și mai spectaculoase bucătării ale lumii: cea chinezească, bucătăria japoneză, cea tradițională indiană și bucătăria thailandeză.

„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din China, Japonia, India și Thailanda" apare împreună cu „Adevărul Moldova" de miercuri, 4 iulie, la prețul special de numai 39 de lei, în toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Proiect susținut de Mezym forte.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite