Miercuri, 8 februarie, călătorim spre Italia, cu un nou ghid turistic National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Italia se numără printre primele cinci destinații internaționale preferate de turiștii din toată lumea. Peste 40 de milioane de vizitatori anual este o cifră care confirmă importanța acestei țări în cultura, istoria și patrimoniul universal al umanității.

Centru al lumii acum 2000 de ani, centru al civilizației occidentale secole mai târziu, Italia este o destinație pretabilă atât unei vacanțe obișnuite de o săptămână sau două, cât și unei șederi prelungite care să includă și vizitarea unor obiective mai puțin cunoscute, dar nu mai puțin fermecătoare sau interesante.

Mirajul acestei țări rezistă vremurilor și tendințelor de neevitat chiar și într-un domeniu precum turismul: munte, mare, sporturi de iarnă în Alpii din nord și activități de vară pe insulele însorite ale Siciliei și Sardiniei, asa-zisele Muzee Vaticane, sublima Roma, orașele cosmopolite, gastronomia extrem de variată, tradițiile exceptional conservate, toate acestea fac din Italia un caleidoscop încântător de oferte și posibilități pe măsura celor mai exigente gusturi și pretenții.

Ghidul National Geographic și Italia cuprinde 400 de pagini în care vei găsi o multitudine de hărți detaliate și imagini de cea mai bună calitate, sfaturi și recomandări utile, precum și analizele unor specialiști care te vor ajuta să te orientezi în această „junglă" turistică, sa afli lucruri noi despre cele mai vechi atracții turistice ale lumii și să îți formezi o imagine completă asupra acestei destinații uluitoare.

Poți cumpăra noul ghid din colecția National Geographic împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova de miercuri, 8 februarie 2012, la prețul special de 39 de lei, de la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite