Miercuri călătorim prin Vietnam, cu noul ghid turistic din colecția National Geographic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghidul de călătorie costă doar 39 de lei
Ghidul de călătorie costă doar 39 de lei

Conform datelor statistice, media de vârstă a vietnamezilor este cu aproximativ un an mai mare decât cea a moldovenilor. Vezi cum arată țara în care trăiesc, dintr-un nou ghid National Geographic!

Atenția întregii lumi a fost și este acaparată, cu ajutorul implicit al mass-media, de marele conflict americano-vietnamez. Foarte puțini dintre noi știu mai mult despre această țară din Asia de Sud-Est, care și-a recăpătat independența și integritatea teritorială acum nici 50 de ani.

Cu toate acestea, tânărul stat comunist, care se întinde pe o lungime de aproape 2.000 de kilometri pe țărmul asiatic al Pacificului, are una dintre cele mai rapide ritmuri de creștere economică din regiune, din estimările specialiștilor reieșind că, nu mai târziu de anul 2020, se va număra printre națiunile puternic dezvoltate.

Din punct de vedere turistic, Vietnamul nu a fost pe deplin descoperit, înțeles și, din fericire, nici cosmetizat asemenea destinațiilor de vacanță mai populare, intrate deja în tradiție. De la frumusețea capitalei Hanoi, un amalgam de tradiții, cultura asiatică și modernism cosmopolit până la bogăția peisagistică de neegalat, Vietnamul merită să fie explorat pas cu pas.

Ghidul National Geographic îți propune o călătorie pagină cu pagină, garantându-ți că această incursiune imaginară se va dovedi mai presus de orice așteptări.

Găsești noul ghid National Geographic la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova, miercurea care vine, la prețul special de 39 de lei, numai împreună cu ziarul nostru.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite