Marți, 7 august, pornim într-o inedită aventură în ținutul arctic, cu un nou roman Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Ținutul blănurilor“ de Jules Verne, primul volum
„Ținutul blănurilor“ de Jules Verne, primul volum

Primul volum al romanului „Ţinutul blănurilor", de Jules Verne, se distribuie marți împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la preţul de 39 de lei.

O misiune de construcţie a unui fort în ţinutul arctic e pusă în pericol atunci când membrii acesteia rămân seches-traţi pe un aisberg.

Romanul a fost publicat pentru prima dată sub formă de foileton, în paginile revistei franceze „Magasin d'Éducation et de Recreation", între 20 septembrie 1872 şi 15 decembrie 1873, apărând apoi în volum în luna noiembrie a aceluiaşi an, cu titlul „Le Pays des fourrures", la Editura Hetzel din Paris.

Tema fundamentală a romanului este lupta pentru supravieţuire într-un mediu natural neprielnic fiinţei umane, în condiţii de viaţă extreme. În acest sens, „Ţinutul blănurilor" se apropie de alte romane ale lui Verne ce tratează teme similare, cum ar fi „Aventurile căpitanului Hatteras" sau „O hibernare între gheţuri".

Primul volum din „Ținutul blănurilor" de Jules Verne apare marți, 7 august, împreună cu Adevărul Moldova, la prețul special de numai 39 de lei, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Dacă vrei să-ți faci un abonament la ziarul la „Adevărul Moldova" împreună cu Colecția de carte preferată, o poți face atât prin distribuitorii noștri, cât și direct, la redacția ziarului nostru. Te așteptăm!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite