Astăzi ai prima carte din seria Jules Verne

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puteți cumpăra volumele din orice chioșc sau oficiu poștal din Republica Moldova
Puteți cumpăra volumele din orice chioșc sau oficiu poștal din Republica Moldova

De azi, ziarul „Adevărul" este însoţit, în fiecare marţi, de câte o carte din noua colecţie de romane de aventuri. Seria cuprinde 40 de volume semnate de celebrul scriitor Jules Verne, ilustrate cu imagini preluate din prima ediţie franceză din 1871.

„20.000 de leghe sub mări" a fost scris iniţial în două părţi, înainte şi după războiul franco-prusac din 1870. Aceasta este povestea celebrului căpitan Nemo şi a submarinului Nautilus, văzută de profesorul francez Pierre Aronnax.

AVENTURILE LUI NEMO

În anii 1866-1867 se semnalează numeroase dezastre misterioase pe toate mările lumii. Printre speculaţiile presei se numără un monstru marin necunoscut sau un vehicul subacvatic cu o forţă mecanică extraordinară.

Aronnax este invitat de Guvernul american să clarifice aceste fenomene. Jules Verne anticipează tehnologia submarinului, ale cărui modele primitive existau deja la data publicării romanului.

Găseşti cartea mâine, la toate chioşcurile de presă şi oficiile poştale din ţară, la preţul de 39 de lei.
Următoarele titluri care vor apărea sunt „Insula Misterioasă", „Steaua Sudului", „Căpitanul Hatteras", „Şcoala Robinsonilor. Raza verde", „Doctorul Ox", „Doi ani de vacanţă", „Un bilet de loterie.

Farul de la capătul lumii" etc. Toate cărţile apar în condiţii grafice deosebite: fiecare exemplar are coperte cartonate, pagini din hârtie cu rezistenţă sporită şi respectă grafica ediţiei apărută în urmă cu 30 de ani în România.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite