VIDEO Karizma vrea să coloreze viaţa europenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„When life is grey" este piesa cu care interpreta Olga Fesenco, alias Karizma a intrat în cursa pentru Eurovision. Artista şi-a prezentat ieri piesa, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Eu vin să vă colorez viaţa oamenilor. Am ales o piesă dinamică, dansantă, care se memorizează uşor", a declarat Karizma îndată după prezentare. Proaspăt căsătorită, tânăra cântăreaţă a spus că s-a înscris în concurs în ultima zi şi că a decis să-i arate soţului ei că ea merită să cânte. „Anul trecut nu am participat, pentru că soţul meu m-a bătut şi nu mi-a dat voie. Acum am decis să-l bat eu şi să-i arăt că pot cânta", a glumit Karizma la lansarea oficială a piesei.


Printre invitaţii evenimentului s-au numărat mai mulţi artişti, unii din ei chiar concurenţi la marea bătălie de anul acesta. „Suntem adversari, însă trebuie să recunosc că este o piesă foarte bună", a remarcat Boris Coval, care participă anul acesta la Eurovision împreună cu Cristina Croitoru.


„When life is grey" este o colaborare cu un compozitor, producător şi DJ din România, John Puzzle. La ediţiile precedente ale preselecţiei naţionale pentru Eurovision, Karizma s-a plasat de două ori consecutiv pe locul II.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite