Julio Iglesias: „Moldova este o țară frumoasă cu oameni frumoși“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Julio Iglesias
Julio Iglesias

Legendarul cântăreț spaniol a susținut, aseară, un concert de excepție la Palatul Național din Chișinău. Timp de două ore, Julio Iglesias a încântat publicul atât cu piese consacrate din repertoriul său, precum și cu hituri internaționale în diferite limbi: spaniolă, franceză, italiană și engleză.

De la celebra melodie „Natalie" până la piesele lui Sting sau Elvis Presley, toate au fost pe gustul spectatorilor, care au aplaudat cu putere fiecare număr. Chiar dacă nu știau cuvintele, oamenii din sală au îngânat împreună cu Iglesias piesele lui renumite. Artistul s-a așteptat însă, probabil, că spectatorii vor sări de pe scaune și vor dansa pe ritmurile fierbinți, însă aceștia au fost mai rezervați.

„Muzica latino-americană îți fac trupul să se miște, iar cel mai sexy dans este cu siguranță tangoul", a spus interpretul, invitând în scenă o pereche de dansatori de tango din Argentina. Și Iglesias a făcut câțiva pași de dans în timp ce cânta, a râs, a vorbit cu sala în engleză, scuzându-se că nu ne cunoaște limba, și a jonglat cu sticla de apă minerală.

„Este o seară minunată. Domnule prim-ministru, Moldova este o țară frumoasă cu oameni frumoși", i-a spus el lui Vlad Filat, care l-a îmbrățișat prietenește, a îngenuncheat în fața artistului și i-a pus la picioare un buchet imens de trandafiri albi. Spectatorii însă au plecat cu florile acasă, pentru că nu au avut acces pe scenă. 

La concert au venit și alți oficiali - președintele Nicolae Timofti, liderul de la Tiraspol Evgheni Șevciuk, deputați, miniștri, consilieri locali. Biletele au costat între 600 și 2.500 de lei.

Cu acest spectacol, Julio Iglesias și-a început turneul european din cadrul 2012 World Tur.

Julio Iglesias, un superstar fără fițe. Vezi ce a cerut pentru spectacolul de la Chișinău!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite