Joi, 9 februarie, apare primul volum din „Cei trei muschetari“ de Alexandre Dumas

0
Publicat:
Ultima actualizare:

D'Artagnan, un tânăr gascon din Tarbes, pornește spre Paris pentru a intra în rândul mușchetarilor. Averea lui constă numai în cinciprezece scuzi, un cal galben și o scrisoare prin care tatăl său îl recomandă domnului de Treville, căpitanul mușchetarilor și vechi tovarăș de arme.

Drumul lui D'Artagnan spre Paris este plin de peripeții. Printre altele, tânărul pierde scrisoarea de recomandare, drept pentru care, atunci când ajunge la Paris, e nevoit să facă eforturi pentru a-i câștiga bunăvoința domnului de Treville.

Deși are norocul să intre în grațiile căpitanului, D'Artagnan nu reușește să obțină la fel de ușor și uniforma de muschetar. Încă din prima zi petrecută la Paris, este provocat la duel, pe rând, de trei vestiți muschetari: nedespărțiții Athos, Porthos și Aramis. Primejdioasa confuntare se dovedește însă începutul unei trainice prietenii.

Noul volum din colecția „100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă" este semnat de Alexandre Dumas și va putea fi cumpărat împreună cu ziarul „Adevărul" de joi, 9 februarie 2012, la prețul special de 36 de lei, de la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite