Joi, 29 decembrie, apare „Jane Eyre“ de Charlotte Bronte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste de dragoste de o frumusețe perenă și o forță aproape mitică, una dintre capodoperele literaturii engleze și cu siguranță cel mai bun roman scris de Charlotte Bronte.

Eroina, Jane, iese din tiparele obișnuite, fiind o făptură plăpândă, ciudată, banală în aparență, dar de o uluitoare frumusețe sufletească și spirituală și de o inteligență pe măsura curajului ieșit din comun.

Nevoită să lupte cu cruzimea oamenilor încă din copilărie și cu ordinea socială rigidă, Jane își află singură drumul în viață când devine guvernanta fiicei unui bărbat misterios, sardonic, cu un trecut care ascunde o dramă personală.

Cu toate acestea, e multă căldură și tandrețe în această poveste de dragoste de dimensiuni epice, care îi emoționează pe cititori de mai bine de 160 de ani.

„Jane Eyre", cel mai nou volum din Colecția „100 de cărți pe care trebuie să le ai în bibliotecă" apare joi, 29 decembrie, împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova, la prețul special de 36 de lei. La toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Totodată, dacă mergi la Shopping MallDova până pe 31 decembrie, primești o reducere de 15% la mai mult de cinci cărți cumpărate. Pentru fiecare colecție completă pe care o achiziționezi, primești automat un discount de 20%. Grăbește-te!

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite