Joi, 12 ianuarie 2012, apare cel de-al doilea volum din „Dune“ împreună cu ziarul „Adevărul“ Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Librăria Adevărul te aşteaptă cu promoţii atractive.
Librăria Adevărul te aşteaptă cu promoţii atractive.

Frank Herbert, autorul romanului, s-a folosit de pretextul romanelor science fiction pentru a explora, din punct de vedere conceptual, teme și idei referituare la filosofie, religie, psihologie, politică și ecologie.

În cea de-a doua parte a romanului „Dune" revenim la povestea împăratului Shaddam al IV-lea, care oferă planeta Dune drept cadou Casei Atreides. Această planetă, cea mai importantă din imperiu, asigură drogul care prelungește viața oamenilor, transportul interstelar la viteze mai mari decât cea a luminii și totodată le dă oamenilor puterea de a intui care dintre variantele unor evenimente viitoare are șansele cele mai mari de a deveni realitate.

Frank Herbert, celebrul autor american, s-a folosit de pretextul romanelor science fiction pentru a explora, din punct de vedere conceptual, teme și idei referituare la filosofie, religie, psihologie, politică și ecologie. Toate acestea au făcut ca mai multe generații de cititori să-i urmeze cugetările din aceste domenii.

Al doilea volum din „Dune" împreună cu ziarul „Adevărul" Moldova costă numai 36 de lei. Le găsești din data de 12 ianuarie 2012, la toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite