Interpreta de muzică populară și ușoară Doina Sulac vrea să deschidă o școală de canto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndrăgita artistă dorește să întemeieze un Centru de Muzică și Arte pentru copii talentați. Viitoarea școală va fi înființată în memoria tatălui său, Nicolae, decedat acum opt ani, și va purta numele „Floarea lui Sulac".

Chiar dacă Centrul de Muzică şi Arte pentru copii există deocamdată doar în visele artistei, Doina este sigură că, în scurt timp, îşi va putea pune planul în aplicare. Tânăra interpretă a selectat deja şi câţiva profesori, care vor preda lecţii de canto, solfegiu, muzicologie.

„Fostul meu dascăl, Ioan Paulencu, va avea responsabilitatea unui decan, eu voi administra instituţia şi, dacă reuşesc să-mi iau diploma de doctor, voi fi şi profesor", plănuieşte artista, adăugând că-şi doreşte să vadă pe scena autohtonă doar copii talentaţi, pregătiţi de oameni specializaţi. „Îi vom pregăti pentru concursuri, ca Ring Star sau Eurovision Junior. Astăzi, prea mulţi se apucă de cântat, visând să ajungă vedete. E adevărat că talentul este înnăscut, însă pentru a-l cultiva e nevoie de îndrumători profesionişti", crede cu tărie Doina.

LANSEAZĂ DVD-UL PRIMULUI CONCERT SOLO
Până va pune pe picioare şcoala, Doina Sulac se pregăteşte de o campanie de promovare a DVD-ului „Floarea lui Sulac", pe care va fi imprimat concertul solo susţinut recent. „A fost un eveniment spectaculos, aşteptat de public, în care am investit foarte multă muncă, emoţii şi bani. Nu sunt doar fiica lui Nicolae Sulac, am şi eu un talent, şi asta am vrut să demonstrez. Publicul a avut, totodată, ocazia să mă vadă într-o altă postură, cântând piesele mele, dar şi ale tatălui meu", povesteşte artista. DVD-ul va fi lansat foarte curând, în preajma Sărbătorilor Pascale.

DUET CU PAVEL PARFENII

Tot printre proiectele pe termen scurt ale Doinei Sulac se înscrie şi un duet inedit cu Pavel Parfenii. „Pasha a fost favoritul meu la Eurovision, e un băiat talentat şi cred că am făcut cea mai bună alegere mizând pe el. «Foaie verde şi-un piper» va fi un duet în limbile română şi rusă, la fel cum a fost cântat şi pe vremuri, de tatăl meu", a mărturisit Doina.

3.000 DE SPECTATORI
La primul concert solo, Doina Sulac a avut o sală arhiplină, cu aproape 3.000 de spectatori. Îndată după spectacol, cântăreaţa a declarat că se simte împlinită. „După primul concert solo poţi să te consideri artist în adevăratul sens al cuvântului", a spus Doina.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite