Interpreta Cătălina Cărăuș s-a filmat într-un lungmetraj în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălina își dorește să devină o actriță completă
Cătălina își dorește să devină o actriță completă

Tânăra cântăreață recunoaște că muzica este dragostea vieții ei, dar că teatrul și cinematografia au devenit o nouă provocare de care nu poate „scăpa".

Când era mai mică, idolatriza vedetele internaționale care au reușit să combine muzica și actoria, iar acum, la 19 ani, Cătălina se simte mai încrezătoare în forțele proprii și mai aproape de succes. „Mi se părea plictisitoare meseria de actor, credeam că e nevoie să înveți texte lungi pe de rost, când eu eram mereu obișnuită să improvizez. După un curs la universitate și un casting pe care l-am trecut din prima, mi-am schimbat părerea. Acum îmi doresc să profesez, să fiu o artistă complexă, nu doar o cântăreață", mărturisește tânăra.

„Le Fear II: Le Sequel", în regia lui Jason Croot, va fi lansat abia în 2013. Comedia este o continuare a primei serii „Le Fear", film apărut pe ecrane anul trecut și care a devenit cunoscut datorită încercării regizorului de a face un lungmetraj de calitate cu un buget redus.„Deocamdată, am filmat doar câteva scene. Fata pe care o interpretez este foarte emotivă. E drăguță, dar timidă și are alături un iubit agresiv, lipsit de educație", ne dezvăluie Cătălina subiectul noii producții. Până apare filmul, artista își concentrează atenția asupra spectacolului „Micul Eyolf", în care joacă rolul unei frumoase doamne norvegiene, obsedată de dragostea soțului său, pe care-l venerează. „Cu acest personaj chiar nu cred că seamăn, deși îmi doresc, la fel ca și ea, o familie fericită și împlinită. Sunt și eu geloasă, uneori", recunoaște fata.

Lucrează la un proiect cu Eugen Doga
Nici pe plan muzical Cătălina nu stă pe loc. Se pregătește de concertele de Crăciun, inclusiv un nou proiect, în colaborare cu maestrul Eugen Doga. Piesa „Joe le taxi" este difuzată și la radiourile din Londra, spre mândria artistei, care face școala acolo. „Mai pregătesc, împreună cu alți tineri artiști, un spectacol care va avea loc în luna mai. Mă gândesc la un videoclip pentru ultima mea melodie, „Come back", care mi-a întrecut așteptările. Și, desigur, duc dorul casei, vreau să revin cât mai repede", mărturisește cântăreața, care-și petrece puținul timp liber cu alți moldoveni care învață acolo. „E sărbătoare când ne întâlnim cu toții și stăm la discuții, într-o atmosferă călduroasă și familiară. Ne simțim exact ca în Moldova", spune tânăra.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite