Geta Burlacu organizează astăzi un concert de caritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Geta Burlacu
Geta Burlacu

Nu este pentru prima dată când solista se implică într-un proiect de binefacere. După concertul „Vreau să-l ajut pe Moș Crăciun" din decembrie, artista cheamă publicul la un nou spectacol, „Voci pentru ospiciu".

Evenimentul va fi dedicat Zilei Internațională Hospice, care are loc anual, în peste 80 de țări din lume. Scopul concertului cu acorduri de jazzz și flamenco este de a sensibiliza publicul cu privire la nevoile speciale a persoanelor care suferă de maladii incurabile.

Totodată, organizatorii invită publicul să facă donaţii în scopul asigurării continuităţii îngrijirilor gratuite pentru beneficiarii Hospice-ului „Angelus Moldova".

În afară de Geta Burlacu, în scenă vor mai evolua membrii formaţiei Univox, precum şi chitaristul american Greg Reiter, muzicianul din Statele Unite ale Americii, celebru pentru interpretarea stilului Flamenco.

Spectacolul va avea loc în această seară, la ora 19.00, în incinta Filarmonicii Naţionale din Chişinău. Intrarea este liberă pentru toţi doritorii.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite