GALERIE FOTO Vezi cine este moldoveanca sexy care a pus pe jar inimile irlandezilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diana Bunici
Diana Bunici

Diana Bunici și-a terminat studiile la Dublin și, de când lucrează pentru RTE, a realizat mai multe interviuri cu celebrități de la Hollywood precum Justin Bieber, Pierce Brosnan, Kim Cattrall și Robert Pattinson.

Vedeta postului irlandez de televiziune RTE este Diana Bunici, o tânără moldoveancă stabilită la Dublin încă de la vârsta de 8 ani. Din 2010 prezintă „Elev8", o emisiune pentru adolescenți și acum este alături de reprezentanții Irlandei de Nord la Eurovision.

„Bineînțeles că o parte din mine va ține cu Republica Moldova, dar îi susțin 100% pe Team Jedward. Sunt o mare fană a lor", precizează frumoasa moldoveancă în vârstă de 23 de ani, pentru presa irlandeză.

image
Diana Bunici Diana Bunici

Click aici să vezi GALERIA FOTO!

Diana Bunici a terminat jurnalismul și limba franceză la Dublin și, de când lucrează pentru RTE, a realizat mai multe interviuri cu celebrități de la Hollywood precum Justin Bieber, Pierce Brosnan, Kim Cattrall și Robert Pattinson. Totodată, Diana este și ambasador al Outreach Moldova, o organizație care se ocupă de susținerea copiilor abandonați, orfani sau care sunt bolnavi în faze terminale, din Republica Moldova.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite