Familia Stratan s-a mutat la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pavel și Cleopatra Stratan
Pavel și Cleopatra Stratan

De două săptămâni, Pavel Stratan, împreună cu soţia şi copiii, s-a stabilit în cartierul Pipera din Capitala României. Cântăreţul spune că a făcut acest pas de dragul copiilor. Artistul „născut de ziua lui" afirmă că a luat această decizie pentru că s-a obişnuit să lucreze cu o singură casă de discuri, de la Bucureşti.

Fetiţa cu ochelari de soare stilaţi, rochiţă cu buline şi papucei roşii care a înnebunit lumea cu „Ghiţă" al ei s-a mutat în Bucureşti, împreună cu fratele său Cezar şi cu părinţii.

Cleopatra a crescut şi s-a apucat serios de carte. În această vară ea a câştigat o bursă la o şcoală particulară din România, iar la scurt timp Pavel Stratan a hotărât că mutatul peste Prut îi va scuti de navetele interminabile Chişinău-Bucureşti.

„Ne-am lansat în România, dar în Moldova nu ne-am putut continua activitatea. Aici este casa de discuri, de aceea am venit la Bucureşti ca să nu mai facem atâtea drumuri", explică Pavel Stratan, în timp ce micul Cezar îl tot tachinează cu mersul la grădina zoologică.

Artistul spune că este împlinit acum, când se află alături de echipa de oameni cu care a colaborat de ani de zile, iar copii frecventează o şcoală şi o grădiniţă particulare „deosebite". „Nu ştiu cât de des vom veni acasă, dar cu siguranţă ne vom întoarce măcar o dată la câteva luni", a menţionat Pavel Stratan, adăugând că nu şi-a scos Moldova din inima lui.

„ÎN PLAN PROFESIONAL, ÎN ROMÂNIA E MAI BINE"

„Copiii s-au obişnuit foarte rapid pentru că suntem împreună şi aceasta este cel mai important. Nu am făcut niciodată diferenţă între Moldova şi România. Totuşi, în plan profesional în România este mai bine, aici totul este pus la punct", spune cantautorul.

„M-am obişnuit să lucrez cu o echipă anume. E greu să faci opt clipuri cu cineva şi după aia să cauţi pe altcineva. Trebuie să formez o altă echipă în Moldova, dar pentru asta ai nevoie de ani de zile", mai adaugă Stratan.

Cleopatra, care în octombrie va împlini nouă ani, merge la o şcoală privată, iar micuţul Cezar, de doar trei ani, frecventează o grădiniţă, la fel privată. Tătăl lor se declară fericit şi abia aşteaptă weekend-ul să iasă cu toată familia în oraş.

Pavel Stratan a mai spus că lucrează tot timpul la ceva nou pentru copii, însă pe perioada şcolii evită să-i implice în activităţi şi să le strice programul de studiu.

ŞASE RECORDURI GUINNESS

Micuţa Cleopatra a intrat în Cartea Recordurilor Guinness la şase categorii, încă de la vârsta de trei ani. Meritul i-a fost răsplătit pentru „cel mai tânăr talent care are propriul album", lansat oficial în cinci ţări: Japonia, Taiwan, Korea, Spania şi Mexic.

Cleopatra mai este „cel mai tânăr interpret care a avut un hit şase săptămâni pe primul loc la nivel naţional", „cel mai tânăr artist care a primit onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă", dar şi „cel mai tânăr artist care a primit trei premii".

SUCCESUL CLEOPATREI

În 2009, Cleopatra a mai scos două albume, șapte videoclipuri, dar şi o păpuşă care îi poartă numele. Printre cele mai renumite piese ale Cleopatrei sunt „Ghiţă", „Cuţu", „Zuzu-zuzu", „Zunea-Zunea", „Gâşte-gâşte", pe care le-a cântat până a împlini trei ani.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite