Experimentează rețetele tradiționale din bucătăriile Europei, de miercuri, 18 iulie, împreună cu „Adevărul Moldova“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din bucătăriile Europei“
„Delicii în bucătărie. Rețete tradiționale din bucătăriile Europei“

Amatorii de preparate europene bogate în carne își pot încerca iscusința în ale deliciilor fine, preparate rapid. Recomandăm puiul rece marinat cu boabe de ienupăr și păstrăvul salmonat cu ierburi aromatice. Restul e plăcere!

Pasca poloneză, pandișpanul turcesc, Quiche Lorraine, musacaua italiană și ravioli cu salată verde și legume sunt capetele de listă ale acestui nou volum „Delicii în bucătărie" dedicat celor mai alese preparate din gastronomia europeană.

Dacă dorești să-ți răsfeți musafirii, mai ai la îndemână specialități portugheze, delicioasele vargabeles și rețeta irezistibililor colacii secuiești.

Chiar și amatorii de preparate cu carne își pot încerca iscusința în ale deliciilor fine, preparate rapid. Recomandăm aici pui rece marinat cu boabe de ienupăr și păstrăvul salmonat cu ierburi aromatice. Restul e plăcere!

„Rețete tradiționale din bucătăriile Europei" apare miercuri, 18 iulie, împreună cu ziarul „Adevărul Moldova", la prețul special de numai 39 de lei, în toate chioșcurile de presă și oficiile poștale din țară.

Proiect sustinut de Mezym forte.

Citește cele mai importante știri din Republica Moldova pe Adevarul.md

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite