Doina Sulac i-a organizat o mega-petrecere fetiței sale. Primarul Capitalei, invitat de onoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sărbătoare în familia interpretei. Nicoleta, fiica Doinei Sulac, a împlinit șapte ani. Omagiata a avut parte de o petrecere cu mulți musafiri și daruri pe măsură.

„Fata mea și-a dorit mult această sărbătoare. Am avut peste 30 de invitați- rude, interpreți, dar și oameni de afaceri, care îmi sunt mereu alături și mă susțin la concertele mele. Nicoleta și-a luat adio de la copilărie. La toamnă mergem la școală. Am optat pentru Liceul «Ciprian Porumbescu», acolo unde am învățat și eu. Nicoleta va învăța pianul, deja avem unul acasă", a spus Doina. De ziua ei, omagiata a purtat un costum de îngeraș pe care l-a primit în dar.

image

Și edilul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost oaspetele Nicoletei. Acesta, însă, a venit fără cadou. „Ne-a invitat să ne luăm darul de la Primărie", a precizat tânăra mămică.

Se pare că și pe plan profesional artistei îi merge bine. S-a întors recent de la Brașov, unde a avut un concert cu Mihai Budurin, iar acum lucrează la un duet cu Benone Sinulescu. La fel, solista se pregătește să-și lanseze primul album peste Prut.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite