Doina Ianculescu-Spătaru va concura la Festivalul de la Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Doina Ianculescu-Spătaru
Doina Ianculescu-Spătaru

Frumoasa moldoveancă, solistă a trupei Festivo Band din România, alături de alţi 15 concurenţi va intra astăzi în competiţia de la secţiunea Interpretare, la Festivalul Naţional de Muzică Mamaia 2012

Începe gala muzicii româneşti! Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia 2012 are loc între 23 şi 26 august, la Teatrul de Vară Soveja din Constanţa.

Joi, 23 august, şi vineri, 24 august, pe scenă vor urca concurenţii de la Interpretare. De asemenea, în concurs intră şi primele piese de la Creaţie.

Programul Festivalului Mamaia 2012. Iată ce secţiuni veţi urmări în aceste zile!

Seara de joi, 23 august, se va încheia cu un recital în memoria lui Aurelian Andreescu. Cele mai îndrăgite piese ale marelui artist vor fi interpretate de Adrian Daminescu, Adrian Romcescu, Ionuţ Ungureanu (Provincialii), Daniel Iordăchioaie, George Nicolescu, Corina Chiriac, Dragoş Chircu (Românii au talent), Horia Moculescu, Alin Ignat, Alexandru Adrian.

Juriul Festivalului Mamaia 2012. Ei vor decide laureaţii


Cine a câştigat trofeul Mamaia 2011

Vineri, 24 august, vom avea parte de un concert incendiar susţinut de Paula şi Ovi.

Sâmbătă, 25 august, pe scenă vor urca finaliştii de la Interpretare şi Creaţie, dar şi cele 5 trupe intrate în concurs la secţiunea Rock: Zephir, din Bucureşti, Sunete’n pod, din Brăila, Edict, din Chişinău, Prometeu, din Vâlcea, Addiction, din Brăila.

Joi începe Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia! Află ce artişti vor susţine recitaluri în acest an!

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite