Fii Miss Fashion TV, la cel mai recent club de noapte deschis în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fashiontv Moldova, sub egida Fashion TV International şi în colaborare cu Fashion TV România, organizează în premieră Miss Fashiontv Moldova, concurs ce-și propune să descopere și să promoveze tinerele care râvnesc la o carieră în modeling sau showbiz.

Tot ce trebuie să faci e să mergi mâine, la ora 23.00, la Fashion TV Club din Chișinău, și să-ți încerci norocul. La eveniment vor fi prezenți oameni de cultură şi artă, oameni de afaceri, invitaţi din showbiz, personalităţi din lumea mondenă, designeri, fotografi etc.

Organizatorii mai promit concurentelor șansa de a participa la Top Model Moldova, Chişinău Fashion Week şi la evenimentele Ftv din întreaga lume: Cannes, Saint Tropez, Dubai, Londra, Moscova, Paris, Milano sau New York. De asemenea, câştigătoarea acestei competiţii, compusă din 4 semifinale, va reprezenta Republica Moldova la finala concursului care va avea loc la Cannes în cadrul festivalului de film 2012.

Pe lângă titlul de Miss, pe parcursul serii Fashiontv va oferi mai multe premii: pentru cea mai fashion ţinută feminină, pentru cea mai fashion ţinută masculină, pentru cel mai fashion hairstyle, pentru cele mai fashion accesorii şi pentru cel mai fashion dance style, iar atmosfera va fi încălzită de invitaţii speciali: MC Anya şi DJ Joe T. Vannelli.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite