Dan Negru a fugit de la maternitate la serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan şi Codruţa se uita cu multă dragoste la fetiţă
Dan şi Codruţa se uita cu multă dragoste la fetiţă

Dan Negru este în culmea fericirii. A devenit tătic pentru a doua oară! Ieri, soţia prezentatorului tv, Codruţa, a adus pe lume, un băieţel de 3,800 kilograme.

Micuţul a primit nota zece la naştere, iar mămica lui este în formă maximă, chiar dacă a născut natural. Carismaticul Dan Negru are oroare de medici, aşa că a fost alături de soţia lui la Maternitatea Giuleşti, doar o oră.

"Am stat destul de puţin la spital, am apucat să-l văd pe fiul meu Bogdan, însă eu am fobie de medici. Nici la filmele cu doctori nu mă pot uita. Aşa că am stat la maternitate doar cât să mă asigur că totul este perfect OK, apoi am fugit repede la muncă, pentru că aveam o şedinţă în care discutam despre filmările mele de mâine (astăzi, n.r.)", a declarat Dan Negru pentru Click!

Haios cum îl ştim, prezentatotorul tv a făcut şi o glumă pe seama datei în care s-a născut bebeluşul Bogdan. "Fiul nostru s-a născut la 28 februarie, dar m-aş fi bucurat dacă se năştea pe 29, că scăpam de atâtea cadouri, îl sărbătoream doar o dată la patru ani", a râs el.

Dan şi Codruţa mai au o fetiţă, Dara, în vârstă de doi anişori, născută tot în aceeşi lună, mai precis la 11 februarie. Culmea e că şi tăticul Dan Negru a s-a născut în februarie, pe 23, acum 41 de ani.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite