Cleopatra Stratan invitată la "Te pui cu blondele?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan

Micuţa artistă, care a uimit România şi întreaga lume prin talentul său, va veni în platoul emisiunii "Te pui cu blondele?" pentru a dovedi că muzica nu este singura ei pasiune şi că poate face faţă cu succes unui concurs de cultură generală.

Unul dintre cei mai talentaţi copii ai show biz-ului românesc, Cleopatra Stratan (9 ani), vine astăzi, 30 mai, la Antena 1, în platoul emisiunii "Te pui cu blondele?", într-o ediţie specială dedicată copiilor, anunţă tvmania.ro.
Alături de prietenul ei, Dragoş, Cleo îşi testează cunoştinţele de cultură generală, în faţa a 50 de băieţei, la fel de ageri la minte ca şi ea.

Printre curiozităţile cu care micuţii i-au asaltat pe cei doi concurenţi a fost şi întrebările: „Ce ar zice tatăl tău, dacă ar afla că în pauze te pupi cu Dragoş?" sau „Ce faci cu banii de la concerte?". Cleopatra a ştiut însă să facă faţă tuturor întrebărilor.

Micuţa artistă a declarat, de curând, că urmează să-şi lanseze propria linie de rechizite şi accesorii pentru copii.

Iar pe 1 iunie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti, ea va susţine un concert. În cadrul spectacolului, ea îşi va lansa albumul "Melodii pentru copii".

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite