Chişinău: Vals Imperial la Teatrul de Operă şi Balet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marţi, 23 noiembrie, începând cu orele 19.00, în incinta Teatrului de Operă şi Balet din Chişinău va avea loc primul spectacol susţinut de către „Strauss Festival Orchestra" din Viena. Cei peste 1.000 de spectatori vor putea savura repertoriul bogat oferit de către Orchestra din Viena, care va cuprinde piese ale compozitorilor din familia Strauss.

60 de euro, cel mai scump bilet

Acestea vor fi intepretate sub bagheta lui Peter Guth, Dirijor Maestru, căruia i se vor alătura Soprana Monika Mosser, solista Operei din Viena şi dansatorii baletului mondial, Raffaela Pegani şi Vladimir Snizek. Conform informaţiilor oferite de către organizatorii evenimentului, cel mai ieftin bilet este în valoare de 20 euro, iar cel mai scump 60 de euro. Deşi valoarea unor bilete este egală cu salariul minim în Republica Moldova, moldovenii nu se zgârcesc când vine vorba despre cultură, iar biletele se vând ca pâinea caldă: „Mai avem bilete doar la 700 şi 1.000 de leiׅ, suţine Munji Nina, casieriţa Teatrului de Operă şi Balet.

Reamintim că în fiecare an, pe 1 ianuarie, Orchestra inaugurează prestigiosul Bal Vienez. Fondată în 1978, de către Peter Guth, Strauss Festival Orchestra Vienna este considerată una dintre cele mai bune orchestre de muzică simfonică din lume atât pentru interpretările sale incontestabile cât şi pentru conservarea culturii vieneze.

 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite