Capitalele europene, destinațiile vedetelor. VEZI unde s-au distrat vedetele autohtone în această vară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Barcelona, Paris, Amsterdam, Berlin sau Lisabona sunt doar câteva orașe pe care au apucat să le vadă artiștii autohtoni în vacanțele pe care și le-au luat în această vară. Pentru că au o agendă încărcată, majoritatea dintre ei au încerat să combine utilul cu plăcutul, relaxându-se pe plajele însorite ale țărilor în care au concertat.

Cântăreața Natalia Gordienco nu a avut încă un sejur complet în această vară, odihnindu-se „la galop". „Am avut un spectacol în Turcia și am profitat de ocazie ca să rămân încă pe trei zile la mare, apoi am ajuns și în orașul Soci din Rusia, unde la fel, am mers pe principiul «vacanță la locul de muncă»", a povestit solista, care se află acum la Festivalul „New Wave" de la Iurmala, unde a cântat în concertul de deschidere.

image

FOTO: Natalia Gornienco s-a relaxat pe plajele din Turcia, unde a susținut și un concert

Și artistul Adrian Ursu este concentrat pe muncă și deplasări, însă și-a rezervat și patru zile pentru un tur al Bercelonei. „Am cântat la Lisabona, unde am stat trei zile, apoi am mers să văd frumusețile Spaniei. Nu cred că mi-ar fi de ajuns o lună întreagă ca să reușesc să vizitez toate locurile pe care mi le-am propus, Barcelona e un oraș magnific", și-a împărtășit interpretul impresiile călătoriei.

image

FOTO: Adrian Ursu a rămas plăcut impresionat de frumusețile Barcelonei și Lisabonei

Cântărețul de muzică populară Ion Paladi și-a închis telefonul și agenda pentru o săptămână, mergând împreună cu soția în Turcia. Artistul este fidel plajelor exotice, piscinelor și falezelor însorite ale Belekului, simținu-se acolo ca acasă. „Ne-am obișnuit să mergem în Turcia și de fiecare dată rămânem plăcut impresionați de calitatea odihnei de acolo", a mărturisit Ion Paladi, care nu a scăpat nici pe plajele îndepărtate de fanii săi moldoveni.

Tânăra interpretă Cătălina Cărăuș s-a răsfățat într-o vacanță în Bulgaria, alături de prietena ei cea mai bună. Pentru că nu a prea avut noroc de soare, artista spune că va mai merge anul acesta o dată la mare, doar că în Grecia. „Nu am reușit să mă satur de soare și să mă bronzez așa cum am vrut. Însă am profitat de timpul liber pe care l-am avut ca să stau cu prietena mea, pe care o văd doar atunci când vin în țară", a povestit Cătălina, care își face studiile în Marea Britanie.

image

FOTO: Cătălina Carauș s-a distrat de minune cu prietena cea mai bună la Sunny Beach, Bulgaria

O vacanță mai specială a avut-o Karizma, care și-a luat familia și au plecat să cutreiere Europa în lung și în lat mai bine de o lună. Jurnalul de vacanță al artistei a cuprins peste zece țări, de unde s-a întors cu multe emoții, dar și cumpărături. „Am avut o vacanță activă, un turneu pe care ni l-am propus de multă vreme, împreună cu familia", a povestit solista.

Zdubii, la munte

image

FOTO: Zdubii au drumețit în Crimeea

Băieții de la Zdob și Zdub nu au mers foarte departe de casă, optând pentru aerul de munte din Crimeea. „Am mers pe coasta Evpatoria, Simferopol, Belogorsk, Staryi Krym, Tarkhankut sau lacul Donuzlav. Toate locurile pe care le-am vazut sunt absolut fantastice, liniștite, cu puțini turiști, iar Crimeea e unică", au scris Zdubii pe blogul lor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite